SUV

VILKEN ÄR DEN BÄSTA SUVEN FÖR DINA BEHOV?

SUV – ”Sport Utility Vechicle är en en sportig och praktisk bil som ofta har en högre markfrigång, förstärkta skärmkanter, fyrhjulsdrift och starkare motor för att lättare klara av varierande terräng.

GLA

GLA

Den minsta suven från Mercedes, det är en kompakt-suv som passar lika bra i stan som i terräng. Kupén har generösa utrymmen med modern teknik, sportig känsla och hög säkerhet. En SUV version av den populära A-Klass

Läs mer

GLB

Mercedes mest mångsidiga komapkt-suv någonsin med målet att maximera utrymme. GLB finns även med en tredje sätesrad som ger plats för upp till sju personer, som kan fällas för att få plats med mer bagage

Läs mer

GLC

GLC är den perfekta suven som kombinerar kördynamik med fyrhjulsdrift, adaptivt chassi och elektrifierade motorer. Interiören har bara ett syfte: att göra körningen så behaglig som möjligt.

Läs mer

GLE

Snygg design, adaptivt chassi, och mer plats. GLE erbjuder en tredje sätesrad med två fullvärdiga sittplatser. Exteriören är lika delar kraftfull och elegant.
De storslagna proportionerna utstrålar pondus och trygghet. GLE finns som laddhybrid.

Läs mer

GLS

Höjden av utrymme och komfort. Premiummaterial så långt ögat når. GLS välkomnar upp till sju personer.
Varje sittplats skämmer bort med högsta komfort och ett digitalt infotainmentutbud som aldrig tidigare skådats i en suv.

Läs mer

G-Klass

Design som talar för sig själv. Unik i mer än 40 år. Interiördesignen har ändrats i grunden och tagits till en ny nivå. Självsäker, skarp, ikonisk.

Läs mer
Läs mer om elbilar
Läs mer om kombi
Läs mer om Familjebil

Vi hjälper dig med ditt bilval

Ulrika Munro Jack

VD
Tel: 0155-44 31 63
Skicka e-post ››

Dante Tung Do

Beg. Ansvarig/Säljare
Tel: 0155-44 31 71
Skicka e-post ››

Richard Munro Jack

Personbilsansvarig
Tel: 0155-44 31 72
Skicka e-post ››

Stefan Eriksson

Transportbilssäljare
Tel: 0155-44 31 65
Skicka e-post ››