familjebil

Vilken är den bästa familjebilen för dina behov?

Mercedes-Benz V-Klass är en rymlig familjebil med hög säkerhetsnivå, stor lastförmåga och en skön körupplevelse – vare sig du sitter bakom ratten eller på någon av de upp till sju passagerarsäten.
Det är mycket som ska få plats när en familj ska ut och åka. Vår stora familjebil har gott om utrymme för allt som ska med. Tack vare dess rymlighet är det enkelt att lasta in barnvagn och att sätta barnstolarna eller bälteskuddarna på plats. Du får enkelt plats med matkassar, sportutrustning och bagage.

Tack vare det flexibla säteskonceptet kan du även plocka ut stolar om du vill ha få med riktigt mycket last. Systemet möjliggör även att du kan vrida på sätena där bak så att passagerarna kan sitta mot varandra. Det brukar vara riktigt uppskattat hos barnen, knattelaget eller kompisgänget.

Res tryggt i vår familjebil

Med familjebilen V-Klass kan du få en mängd olika säkerhetsfunktioner som underlättar din körning och tryggar både passagerare och last. Utöver airbags för både förare och passagerare, handlar det om allt från trötthetsassistenten, som upptäcker när föraren bör ta en rast, till 360 kamera som underlättar vid manövrering av trånga utrymmen. Den aktiva bromsassistenten är ytterligare ett exempel på stöd vid körning när en inbromsning oväntat behövs.

Både bakom ratten och som passagerare blir resorna med V-Klass en skön upplevelse. Man sitter bekvämt och högt, vilket innebär att man har bra uppsikt. En perfekt familjebil för barn som då kan se omgivningen bättre.

Det inbyggda infotainment systemet MBUX (Mercedes-Benz User Experience) erbjuder röststyrning och med dess AI-inlärning förstår den snart hur du och dina passagerare vill ha det. Den lär sig vilka inställningar du önskar, vart du brukar köra, vem du brukar ringa och kan snabbt hjälpa dig med dessa ärenden. Du kan också fråga den om vädret, bra restauranger längs rutten och som en riktigt bra familjebil så kan MBUX även spela favoritmusiken för alla i bilen.

EQV

För dig som har en stor och aktiv familj och vill köra en rymlig och bekväm familjebil på 100% el, så är EQV svaret. Du känner igen designen och komforten från V-Klass, men glider fram tyst med denna helelektriska familjebil. Med plats för upp till 8 personer, snabbladdning och en räckvidd på upp till 38 mil kan den bli en riktig familjefavorit.

Läs mer

V-Klass

öker du efter en stor familjebil? Med nya Mercedes-Benz V-Klass kan du och hela familjen resa med klass, vare sig det är till träningen eller sommaräventyret. Med V-Klass når du och dina passagerare målet bekvämt och mer stilfullt än någonsin tidigare.

Upplev en rymlig personbil för både familjen och företaget. V-Klass är en familjebil med otaliga möjligheter. Med det flexibla sätessystemet kan du enkelt förvandla passagerarutrymmet till ett generöst lastutrymme.

Läs mer
Läs mer om elbilar
Läs mer om kombi
GLA
Läs mer om SUV

Vi hjälper dig med ditt bilval

Ulrika Munro Jack

VD
Tel: 0155-44 31 63
Skicka e-post ››

Dante Tung Do

Beg. Ansvarig/Säljare
Tel: 0155-44 31 71
Skicka e-post ››

Richard Munro Jack

Personbilsansvarig
Tel: 0155-44 31 72
Skicka e-post ››

Stefan Eriksson

Transportbilssäljare
Tel: 0155-44 31 65
Skicka e-post ››