elbil

Enbart el och utan kompromisser

Ren e-mobilitet innebär noll utsläpp lokalt, nästan ljudlös körning och en övertygande gasrespons. Det ger en helt ny körkänsla och en framåtblickande form av mobilitet som påminner om pionjärarbetet för 130 år sedan.

Dynamisk, näst intill ljudlös och utsläppsfri.

Oavsett om du är ute efter en sportig suv eller en familjevänlig persontransportbil, så finns en lämplig modell i Mercedes-Benz utbud av helt eldrivna modeller.

elbil

EQA

Möt den elektriska eran med stil – EQA är en karismatisk karaktär med räckvidd på upp till 426 km. Du lägger direkt märke till den svarta kylargrillen med LED-strålkastare. I kupén möts du av EQ-specifika färger och stämningsfulla ljusdetaljer. Upplev sportig körning där infotainmentsystemet MBUX och smart körhjälp gör resorna säkrare och mer avkopplande.

Läs mer

EQB

Nya EQB förenar Mercedes-EQ-typiska designelement med raka linjer och ett karaktäristiskt uttryck. Med upp till 419km räckvidd och plats för sju, generöst bagageutrymme och MBUX multimediesystem kan du uppleva körning med eldrift på ett helt nytt sätt.

Läs mer

EQC

Gör de elektriska äventyren större och lyxigare! EQC är utrustad med 4MATIC fyrhjulsdrift och har en elektrisk räckvidd på upp till 410 km. De två elmotorerna på fram- och bakaxeln ger kördynamik i toppklass. Utrustning och innovationer är generöst tilltagna – dessutom har vi tagit hållbarhetsfilosofin ett steg längre och skapat interiören av återvunna material.

Läs mer

EQE

EQE är en sofistikerad karaktär med stil och utstrålning. Räckvidden är upp till imponerande 660 km. Utrustning och material är valda med omsorg för att ge även känsel och luktsinne upplevelser i toppklass. Komforten bjuder på bland annat smarta infotainmentsystemet MBUX Hyperscreen, där flera skärmar möts sömlöst på en imponerande stor display.

Läs mer

EQS

Kliv in i EQS – den helt elektriska lyxbilen, med upp till hela 770 km räckvidd. Upplev en kraftfull coupékaraktär med mängder av banbrytande och smarta tjänster. Här njuter du av ultramodern design och infotainmentsystemet MBUX Hyperscreen, som mäter totalt 141 cm i bredd! EQS lyfter dina hållbara körupplevelser till högsta nivå.

Läs mer

EQV

EQV är vår helt elektriska storbil med tydlig premiumnivå. Räckvidden är upp till 378 km. EQV finns med sex, sju eller åtta sittplatser som går att flytta och vända i skenor, vilket är flexibelt och ger extra gott om lastutrymme. Designen har en aura av lyx, med exklusiva material och smart infotainment för bästa komfort och säkerhet.

Läs mer
Läs mer om Familjebil
Läs mer om kombi
GLA
Läs mer om SUV

Vi hjälper dig med ditt bilval

Ulrika Munro Jack

VD
Tel: 0155-44 31 63
Skicka e-post ››

Dante Tung Do

Beg. Ansvarig/Säljare
Tel: 0155-44 31 71
Skicka e-post ››

Richard Munro Jack

Personbilsansvarig
Tel: 0155-44 31 72
Skicka e-post ››

Stefan Eriksson

Transportbilssäljare
Tel: 0155-44 31 65
Skicka e-post ››